Scholen & Gemeenten

Voor gemeenten en onderwijsinstellingen biedt Onyx Vastgoedstrategie ondersteuning bij het doordecentralisatietraject. Dit traject kan op initiatief van gemeente of onderwijsinstelling worden ingezet.

Ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van goede huisvesting komt heel wat kijken. Zo zijn er diverse adviseurs betrokken bij het vaststellen van de specificaties voor een nieuw gebouw. Onyx Vastgoedstrategie is uw expert op het gebied van scholenbouw en neemt u alle zorg tijdens de ontwikkelingsfase uit handen. Zo kunt u nadenken over hoe uw nieuwe gebouw eruit komt te zien, en zorgen wij ervoor dat uw wensen worden vertaald in de juiste architectuur, voorzien van uitgebreide adviezen op elk gebied. Zo ontvangt u van ons niet alleen constructief advies en installatieadvies, maar ook civiel advies en juridisch advies waar dat nodig is.

Dit ontwerpproces is gebaseerd op een uitgebreide programma-inventarisatie. Onyx Vastgoedstrategie verzorgt voor u het projectmanagement, bouwmanagement, bouwkostenmanagement en risicomanagement. Daarnaast ondersteunen we u bij het organiseren van aanbestedingen, zodat aan alle wettelijke regels wordt voldaan.

Om de exploitatie van uw vastgoed te optimaliseren zullen we maximaal inzetten op duurzaamheid en Total Costs of Ownership (TCO).