Scholen & Gemeenten

Voor gemeenten en onderwijsinstellingen biedt Onyx Vastgoedstrategie ondersteuning bij het doordecentralisatietraject. Dit traject kan op initiatief van gemeente of onderwijsinstelling worden ingezet.

Beheren

Ook na de realisatie van uw nieuwe huisvesting komt er veel op u af. Het nieuwe gebouw moet immers goed worden beheerd, met oog voor duurzaamheid, een goede energiecoördinatie en contractmanagement. Daarnaast zijn er een aantal wettelijke verplichtingen waaraan u moet voldoen. Onyx Vastgoedstrategie neemt u ook op dit gebied alle zorg uit handen. Door middel van een screening op het gebied van wettelijke verplichtingen in vastgoed zorgen we ervoor dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet. Daarnaast verzorgen we het energiebeheer op uw nieuwe locatie.

Staat duurzaamheid bij u hoog in het vaandel? Dan kunt u wellicht meedoen binnen het overheidsprogramma ‘Frisse Scholen’, voor duurzame scholen met een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu. Daarnaast voeren we een Green Deal-analyse uit, zodat u meteen weet of u mee kunt doen in het duurzaamheidsprogramma Green Deal Scholen van het Ministerie van EZ.