Bedrijven

Als ondernemer heeft u aan ambitie geen gebrek. Maar die richt u wel het liefst op datgene waar u goed in bent: de beste producten of diensten in uw branche aanbieden.

Ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van goede huisvesting komt heel wat kijken. Zo zijn er diverse adviseurs betrokken bij het vaststellen van de specificaties voor een nieuw gebouw. Onyx Vastgoedstrategie neemt u alle zorg tijdens de ontwikkelingsfase uit handen.

Zo kunt u nadenken over hoe uw nieuwe gebouw eruit komt te zien, en zorgen wij ervoor dat uw wensen worden vertaald in de juiste architectuur, voorzien van uitgebreide adviezen op elk gebied. Zo ontvangt u van ons niet alleen constructief advies en installatieadvies, maar ook civiel advies en juridisch advies waar dat nodig is.

Dit ontwerpproces is gebaseerd op een uitgebreide programma-inventarisatie. Onyx Vastgoedstrategie maakt, in samenspraak met u, afspraken met de verschillende partijen op het gebied van bouwmanagement, bouwkostenmanagement en risicomanagement. Daarnaast verzorgen we voor u de selectie van uitvoerende bedrijven.