Nieuws

Duurzame energieconcepten

Duurzame oplossingen en lagere exploitatiekosten. Dat zijn de doelstellingen bij nieuwe ontwikkelingen, maar ook bij uitbreiding, verbouw en revitalisering van uw vastgoed.

Onyx Vastgoedstrategie kan u hierin ondersteunen als geregistreerd EPA-U adviseur. We verzorgen maatwerkadvies waarbij u inzage krijgt in de huidige energieprestatie van uw (utiliteits)gebouw. Er worden bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen doorgerekend om te komen tot een energiezuiniger gebouw. Per maatregel wordt de investering, energiebesparing, CO2 besparing en de economische terugverdientijd bepaald. Daarmee kunt u een onderbouwde keuze maken voor energiebesparing, maar bijvoorbeeld ook uw energielabel te verbeteren. Vanaf 2023 dienen alle kantoren vanaf 100 m2 minimaal te beschikken over een energielabel C.